Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insatsstyrkan grep man

Polisens lokala insatsstyrka blev kallad till Åre i natt. Polisen fick ett samtal om att en man hotat en kvinna med vapen.

Polisens lokala insatsstyrka blev kallad till Åre i natt. Polisen fick ett samtal om att en man hotat en kvinna med vapen. Mannen blev gripen av insatsstyrkan och transporterad till polisstationen i Östersund. Ett förhör hölls med mannen och nu är han misstänkt för grovt olaga hot.

Polisen rapporterar också om fem personer som fick följa med och sova ruset av sig under natten till lördagen. En sjätte person påträffades också berusad, men på grund av dennes ringa ålder blev det skjuts till föräldrarna i stället för till polisstationen.

En av fylleristerna som omhändertogs hade en kniv på sig och är därför misstänkt för brott mot knivlagen. En var aggressiv och våldsam och är därför misstänkt för våldsamt motstånd.

Vid fyra i natt krossades ett fönster på en campingstuga i Östersund. Den kvinnan som utförde gärningen fick också följa med för att sova ruset av sig.

– Nu är hon nykter och vi håller precis nu ett förhör, säger vakthavande befäl Stefan Fredriksson när LT ringer upp på lördagsförmiddagen.

En man i Härjedalen blev förhörd av polisen under lördagskvällen angående en misshandel. Efter förhöret togs beslutet att anhålla mannen misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

– Det är våld i nära relation, han sitter anhållen för det på arresten i Sveg, säger Stefan Fredriksson