Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill fika efter mötena

Annons

Ser i LT en oroande uppgift. Alliansen i Strömsund avser att hyra ut Oasen vid Folkets hus till restaurangen Nordica. Det är ett dråpslag mot föreningslivet. Det är ju så att alla föreningar har möjlighet att avsluta mötet med att fika tillsammans, antingen tillagad av dem själva vid ”köket” i Oasen eller genom att beställa från restaurangen. Naturligtvis kan man ha andra aktiviteter för sig i Oasen. Det är en billig kommunal ”gåva” till föreningslivet, att den här möjligheten finns kvar.

Det förvånar mig att inte den socialdemokratiska föreningen har reagerat mot det missförhållande som håller på att uppstå vid Folkets hus.

Under ett flertal år var jag med i Folkets hus styrelse under Bo Bergqvists ledning. Vi var då övertygade om vikten av att Oasen ingick i föreningslivets tillgångar. Har socialdemokraterna ändrat uppfattning i denna sak? I så fall har det inte nått fram till väljarna!

Som trogen väljare begär jag att partiet slåss för en så viktig sak, att Folkets husrörelsen blir kvar vid sin gamla uppfattning, att vara en rörelse för folket och därmed också för föreningslivets möjligheter i Folkets hus i Strömsund.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons