Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem styr i Strömsund?

Annons

Är det Alliansen och Socialdemokraterna eller Alliansen ensam som styr Strömsunds kommun? Man kan också fråga sig varför Alliansen går hand i hand med Socialdemokraterna.

Vi, RD är det enda partiet som ensamt försöker förhindra en förestående katastrof och ägnar oss åt att föra en rak och ärlig politik. Detta går också att verifiera om man går in och läser protokoll från KS, KS Au, KF samt de nämnder där vi är representerade med våra ledamöter.

Min uppfattning om styrningen av Strömsunds kommun är, att Socialdemokraterna som kallar sig oppositionsparti inte följer den linjen. Man röstar nio gånger av tio med Alliansen.

Man kan nästan tro att man ingått äktenskap. Detta är ett svek mot de väljare som stöder S. Vi i RD är inte främmande för samarbete men då ska detta ske på öppna, ärliga villkor, där man är befriad från svek, baktaleri och dolkstötar i ryggen.

Jag konstaterar även det faktum att Alliansen inte klarar av att styra kommunen. Man har beslutsvånda, dålig styrning av ekonomi och verksamheterna är i stort ett enda misslyckande. Jag är dessutom övertygad om en stor försämring av ekonomin som kommer att resultera i ett ännu större underskott än det Socialdemokraterna lämnade ifrån sig 2006.

Dessa fakta kommer på bordet valåret 2010.

Efter senaste fullmäktige den 11 nov där alliansen sex gånger blev nerröstad och tvingades sitta och titta på när S budget gick igenom kan man fråga sig varför det inte finns ett uns av självkritik och varför erkänner man inte för väljarna det stora fiaskot som man lyckats åstadkomma.

I stället för att göra ned andra partiers idéer bör ni kanske i stället rannsaka ert eget resultat under mandatperioden som kan jämföras med en tom och innehållslös påse.

Göran Edman, RD

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons