Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem öppnade kuvertet?

Annons

Postade förra onsdagen ett brev till en äldre herre som gärna ville ha en almanacka som jag hade, stoppade den i ett kuvert skrev ett litet kort med en hälsning. Två dagar senare kom i min posthög på jobbet, kortet som jag hade stoppat i kuvertet tillbaka, jag blev väldigt förvånad men kunde inte hitta någon förklaring. I dag onsdag en vecka senare så har brevet kommit fram till den äldre herre som jag lovat almanackan men kuvertet var tomt.

Hur skall man tro att detta gått till, ja eftersom mitt kort som var märkt med företagets adress och mitt namn kom tillbaka så får vi ändå tro att någon som sorterar post har hittat det och skickat det tillbaka till mig, men då måste ju kuvertet vara öppnat där av någon.

Jag brukar aldrig skicka något av värde via posten, men kunde väl inte tro att en almanacka från Handelsbanken var stöldbegärlig.

Tips till tjuven: Kasta övrigt innehåll och kuvert nästa gång, så man får tro att det försvunnit i hanteringen. Det hade känts bättre än att veta att mina brev blir öppnade och intressant innehåll försvinner.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons