Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våga anställa ny kommunchef utifrån

/
  • Centerpartistiska kommunalrådet Karin Stierna ska presentera fyra utvalda slutkandidater till jobbet som ny kommunchef nästa vecka. Foto: Lasse ljungmark

Annons

Läste härom dagen i Länstidningen att man närmar sig slutet i rekryteringsarbetet efter ny kommunchef till Strömsunds kommun.

Karin Stierna säger att fyra utvalda slutkandidater ska presenteras nästa vecka och att förslag skall läggas fram till kommunstyrelsens AU den 5 maj, och att definitivt beslut fattas av kommunstyrelsen den 19 maj.

För kommunens framtid får vi verkligen hoppas att man väljer en sökande som är ny i kommunen. Vi kan behöva nytt blod i kommunhuset och någon med nya friska idéer. Vore nog inte så lyckat att låta allt fortsätta i gamla banor och inget nytt som händer.

Men med största sannolikhet så blir det väl den i dag tillförordnade kommunchefen Annelie Svensson som kommer att anställas som ny kommunchef. Det skulle nog vara tryggast så för alla chefer och politiker då kan man ju vandra vidare på en trygg och förutsägbar väg.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons