Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Studenterna stör nattsömnen

/

Klockan är just nu mitt i natten och jag kan inte sova. Varför? Jo, Körfältet är översvämmat av ordentligt berusade studenter.

Annons

 De har flyttat från Österäng eftersom dit kommer polisen och tar deras alkohol.

I stället håller de till här uppe. Mitt i bostadsområdet, mitt bland husen, mitt bland folk som vill sova.

Det är ett jädra liv och jag skulle bli förvånad om man möter fler än fem nyktra personer bland studenterna som samlats.

Nu vet jag att jag låter som en 80-årig gnällkärring. Jag är 24 år och det var inte länge sedan jag själv tog studenten. Men något har gått fel, ordentligt fel, sedan dess.

Det är mer fylla nu och definitivt ingen som visar någon som helst hänsyn till oss stackare som råkar bo här uppe. Värst är det kanske för oss som har hund. Innerområdet på Körfältet är ett populärt område för att rasta hundarna. Det kan vi nog glömma nu för jag har en känsla av att Körfältet i morgon kommer vara täckt av krossat glas.

Just nu sitter det fem studenter (De är lätta att identifiera med mössorna) på min gård. Flaskor i händerna. De skriker. Även om jag stänger fönstret så hörs dem.

Vart har respekten tagit vägen? Och vad är det egentligen att fira, det är ju knappast som att man åstadkommit något när man tar studenten hursomhelst...

J Det är mer fylla nu och ingen visar någon som helst hänsyn till oss stackare som råkar bo i närheten. Vart har respekten tagit vägen?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons