Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sätt stopp för Israels krig mot Gaza

Annons

De försvarslösa Gaza-bornas hemgjorda raketer besvaras med stridsflygplan, Apachehelikoptrar och stridsvagnar som vräker sina dödsbringande projektiler ut över barn, kvinnor och gamla. En och en halv miljon utfattiga palestinier har levt under en årslång belägring som stoppat tillförseln av livsmedel, mediciner, el och vatten.

Vi vill ge vårt stöd till de starkt växande judiska organisationer världen över som fördömer den israeliska statens agerande.

Vi vill ge vårt stöd till de allt fler israeliska medborgare som vägrar att göra militärtjänst på de ockuperade palestinska områdena.

Vi vill ge vårt stöd till de krigsveteraner som tar avstånd från de handlingar de tvingades att utföra under sin tjänstgöring på de ockuperade områdena.

Vi vill ge vårt stöd till de allt fler israeliska medborgare som aktivt motarbetar sin egen regering och stödjer palestiniernas krav på en rättvis lösning av konflikten.

Vi vill ansluta oss till de uttalanden som fördömer staten Israel som en stat grundat på den rasistiska sionistiska ideologin. Den som har som mål att, med stöd av fundamentalistiska kristna grupperingar, bilda en renrasig stat i hela det palestinska området.

Organisationen ”Läkare utan gränser” berättar om den aktuella situationen i Gazaområdet, om hot mot den egna säkerheten, överbefolkade sjukhus, brist på läkemedel, sängplatser och vårdpersonal.

Detta som resultat av den fullskaliga Israeliska krigsföringen. Hur kan Israel försvara sina barbariska krigsmetoder?

Säg ifrån i dag på Stjärntorget vid Filmstaden.

J En och en halv miljon utfattiga palestinier har levt under en årslång belägring som stoppat tillförseln av livsmedel, mediciner, el och vatten.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons