Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Satsa där det behövs

Annons

Det är inte att se ned på skattelättnader för vanligt folk, när jag konstaterar att moderaterna tagit bort förmögenhetsskatten och gett de riktigt rika mer. I stället för denna skattesänkning på 100 miljarder, borde Christer Siwertsson ha kurage nog att säga stopp och inse att pengarna behövs i skolan, i vården och i omsorgen i stället för i de rikas fickor!

Vi har satsat ordentligt i vårt landsting och lyfter verksamheten rejält med hjälp av kunnig personal och ekonomiska satsningar från majoriteten. Vi är minst lika bra som medellandstinget på telefontillgänglighet till hälsocentraler, har kortat köer med flera år, kapat köerna till hörapparatutprovning, gör dubbelt så många mammografiundersökningar, satsar miljoner extra på psykiatrin, på njursjukvården och barnsjukvården, är bäst på många områden!

Men – kommuner och landsting tappar skatt, arbetslösheten ökar raskt och moderaterna fortsätter sin skattesänkning istället för att satsa på den offentliga sektorn.

Sluta att bara ta politiska poäng – erkänn istället alla de förbättringar som ständigt sker. Vi är inte nöjda, utan skall trots stora problem fortsätta att förbättra den offentliga vård vi tror på.

Vården skall ges till dem som bäst behöver den inte till den som är starkast.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons