Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ragunda behöver attitydförändring

Ska Ragunda kommun ha en chans att överleva måste vi möta nya människor och tillväxtnäringar med att locka fram det positiva hos alla människor och vi måste tro det bästa om våra medmänniskor som är aktiva och vill förändra.

Annons

Vi måste skapa en atmosfär där misslyckande inte är ödesdigert även om vi ska ha höga mål när det gäller duglighet. Adekvat kritik är nyttig och stimulerande men vi måste lära oss att leverera både positiv och negativ kritik i syfte att hjälp och stärka människorna, tänka oss in i vad andra människor behöver, uppmärksamma och berömma prestationer.

Vi måste hela tiden ha som mål att vidta åtgärder för att bevara både egna och andras motivation att bli starkare och våga bjud in och uppmuntra till samarbete istället för att ständigt föra hårda revir- och kompetenskrig. Förhoppningsvis ska vi kunna enas om samma mål för kommunen och då är det bara att glädjas åt alla som lyckas i sina framgångar och stiga upp i deras triumfvagn och använda goda förebilder för att uppmuntra till ännu mer framgång.

Denna attitydförändring är vad Ragunda kommun just nu behöver.

Elisabet Yngström (s), Kommunalråd, Ragunda kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons