Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Omdömesgilla lokala politiker

Häromdagen när jag var ute på en liten motionsrunda blev jag omsprungen av tre personer med varsin braständare i handen.

Annons

 Alla tre hade träningsoveraller märkta med ”Välj Vindkraft” på ryggen. Efter lite funderande kom jag fram till att det kanske kunde vara våra riksdagsledamöter Stefan Wikén, Berit Andnor och Marie Nordén.

Jag blev alldeles varm inombords. Tänk vilka utomordentligt engagerade, kunnigaoch trovärdiga politiker vi har här länet!

Undrar just vart dom var på väg. Så slog det mig plötsligt. Naturligvis hade dom för avsikt att tända dom föreslagna vårdkasarna runt Storsjön.

Dom hade naturligtvis tagit del av den tidningsartikel där någon föreslog att man för att manifestera mot en eventuell uranbrytning i länet skulle antända vårdkasar runt Storsjöns stränder.

Jäklar, dom är ju ute fel dag tänkte jag eller tänker dom slå två flugor i samma smäll?

Uranbrytningsförespråkarna i Oviken har ju också tänkt genomföra vårdkaseriet fast nu och en vecka tidigare än motståndarna. Våra lokalpolitiker kanske är så luriga att man räknat ut att man kan få flera röster i valet genom att dubblera.

Det känns tryggt att veta att det finns omdömesgillt och pålitligt folk i partiorganisationen.

Och som sagt, det är nyttigt att motionera i lagom takt.

Börje Sjödin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons