Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Löner viktigare än skola?

Jag tillhör den skara som är osäker på vilket parti jag ska rösta på i EU-valet. Ska man välja det parti som jobbar för att Sverige ska lämna EU med tanke på alla dessa fantasilöner som representanterna i EU-parlamentet har.

Annons

Det skulle vara intressant att veta vad kandidaterna som nu kommer att väljas in har för inställning i denna fråga eftersom man läser i tidningarna och hör på alla nyhetsprogram att det inte finns pengar till skola, sjukvård, äldreomsorg m m. Men till löner i EU, där är det ingen lågkonjuktur, där finns det obegränsat med pengar för det är bara att avskeda anställda i skola och omsorg för att frigöra kapital så att dessa EU:s pengahungriga personer blir nöjda.

En annan intressant fråga är när man läser i LT om förre EU-parlamentarikern Per-Arne Arvidsson som suttit i EU 5 år, hur ser hans pension ut, är det så vi framöver får räkna med personer som är i EU några år att dom sedan har en pension som vi andra inte ens kan drömma om? Då måste hela svenska folket räkna med att pengar till omsorgen kommer hela tiden krympa för alla skatter kommer försvinna till pensioner åt politeker, även om de inte suttit någon längre tid. Då får vi inte glömma att det betalas redan ut stora belopp till kommun, landsting, riksdag och så nu även till EU-s politikers pensioner.

Till alla, tänk efter före innan ni lägger röstsedeln i kuveret.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons