Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lagstifta mot djursex

Annons

Tidelag är sexuella handlingar mellan en människa och ett djur.

I många länder är sex med djur förbjudet. Inte i vårt land!

Det förvånar många.

Tyvärr är det så att för att kunna straffa någon som våldfört sig på ett djur måste man kunna bevisa att djuret lidit psykiskt och/eller fysiskt. Går detta att bevisa kan gärningsmannen dömas enligt djurskyddslagen. I djurskyddslagen står det att man inte ska utsätta djur för onödigt fysiskt och psykiskt lidande. Eftersom det är svårt att bevisa att djur lidit går dessa människor fria. Att ha sexuella handlingar med djur är i sig lagligt! Eftersom tidelag är olagligt i stora delar av världen så är Sverige ett undantag. Detta gör att det i Sverige spelas in filmer till porrindustrin med hela världen som marknad.

De flesta porrbutiker i Sverige har filmer med djursex. Det skadas många djur varje dag.

De flesta veterinärer har någon gång stött på djur som de misstänker att ha blivit utsatta för sexuella övergrepp, men eftersom Sveriges lag är som den är så kan veterinärerna inget göra. Vi är maktlösa mot dessa avskyvärda handlingar så länge det inte sker en lagändring. Zoofiler är människor som utför sexuella övergrepp på djur.

De försvarar sig med att det är ömsesidig kärlek och fysisk attraktion från båda håll. De säger att djuren vill vara med om det, att djuren ibland tar initiativ och att djuren inte far illa.

Zoofilerna använder sig alltså av samma argument som pedofiler gör. Sällskapsdjur är beroende av oss människor för att överleva. En hund tyr sig till sin husse/matte även om den blir slagen eller våldtagen eftersom husse/matte är allt hunden har

Djurporr bör vara olagligt, på samma sätt som barnporr är.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons