Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låga moderata påhopp

Annons

Christer Siwertsson (CS), m, kunde i lördagens LT inte hålla sig från att göra partipolitiska påhopp, ens när det gäller en människas framtid och kanske liv.

Han gör arroganta påhopp och vill få mitt engagemang för utvisningshotade ”Omar” och hans familj att framstå som en ansats från min sida att bli ”Länsfader” – så lågt….

Det förkommer faktiskt ganska ofta, CS, att jag reagerar med vanlig medmänsklighet inför orättvisor, utan att tänka i partipolitiska banor. Jag råkar, precis som du vara en vanlig människa av kött och blod. Det känns förnedrande att bli anklagad – utan att du personligen känner mig – för att göra detta för att dra egna fördelar!

Vidare skriverdu att jag inte tidigare reagerat på den inhumana flyktingpolitiken – vad vet du om detta? Du bör ta reda på fakta kring mitt engagemang och min kritik innan du uttalar dig.

Misstänkliggör inte alltid andras goda vilja, utan klara av att ibland lämna partipolitiken och se att vardagliga sunda reaktioner även kan inrymmas hos den som engagerar sig politiskt.

För mig är det ointressant om regeringen är Socialdemokratisk eller Moderat i denna fråga kring ”Omar”– jag törs rikta kritik mot båda håll om det gäller ett litet barns rätt till en far.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons