Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kd klarar inte ekonomin

Annons

Det värsta som finns är skenhelighet inom politiken, som när Ingrid Gustafsson, kd, försöker ta poäng på Thomas Häggs yrkande om att vi skulle behålla vänortsarbetet med Polen. Ärendet skulle aldrig ha behandlats, utan på precis samma sätt som alla andra ärenden som bestått av redan påskrivna eller ingångna avtal i omställningsarbetet skulle det ha varit kvar till dess att avtalstiden löpt ut.

Ingrid Gustafsson låtsas inte veta detta, eller anser hon att vi skall bryta avtal. Istället utnyttjar hon det till att dölja oppositionens oförmåga att hantera ekonomin. Det handlade om ett avtal för relativt lite pengar, men som vi självklart måste genomföra till dess att avtalstiden gått ut. Det borde hon veta också eftersom vi uppmärksammat er i oppositionen på denna felaktighet när det upptäcktes.

Sluta att så split med argument som är osakliga och sluta dessutom med närapå personliga angrepp i media på ansvarstagande ledamöter. Tag i stället ansvar för att du och dina partikamrater mitt uppe i det enormt tunga och viktiga omställningsarbetet, helt plötsligt vid pågående fullmäktigemöte föreslår nya verksamheter för över två miljoner kronor. Detta utan att pengarna existerar och utan att så mycket pengar vägts in i andra kanske ännu viktigare verksamheter som nu tas bort i omställningsarbetet.

Det är bevis på bristande förmåga att ta ansvar och istället prioritera publikfrieri.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons