Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Katastrof utan invandring

Alla seriösa vetenskapliga ekonomiska undersökningar har visat att de senaste 30 årens invandrare som grupp har producerat mer än de konsumerat.

Annons

De har betalat mer i skatt än de har kostat skattebetalarna. Det vill säga att matsäcken för de som kallas svenskar har blivit större för var och en. Detta trots diskriminering på arbetsmarknaden och de otaliga svarta jobb som inte bara de papperlösa har tvingats att ta till för att försörja sig.

Utan invandring och de av invandrarna födda barnen skulle den svenska befolkningen minska, vilket vore katastrofalt för den svenska ekonomins framtid. Det skulle bli fler i stället för färre arbetslösa på grund av en vikande efterfrågan.

SD: s hets mot dem som har en annan religiös eller etnisk tillhörighet ökar motsättningarna i samhället med förstörelse av ekonomiska värden som följd. Diskrimineringen fördunklar inte bara våra hjärnor, den utgör även ett hinder för invandrarna att göra rätt för sig till förmån för det svenska samhället. Hindren för en lyckad integrationspolitik ligger inte hos invandrarna men i den politik som SD förespråkar.

Vi behöver inte rätta antalet munnar efter matsäcken.

Vi ska inse att invandrarna gör matsäcken större för oss alla.

Vi ska inse att Sverige är en del av världen och att vi, för att bli accepterade i globala sammanhang, inte kan bedriva en politik som uteslutar världsmedborgare.

Att förverkliga SD: s främlingsfientliga politik vore en ekonomisk, demografisk och moralisk katastrof för landet Sverige.

Kick Leijnse (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons