Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Junilistan mot fusk

Svar till Jens Nilsson som påstår att Junilistan sitter på läktaren och tittar på när de stora elefanterna dansar nere i Bryssel. Då kan man även påstå att sossarna har suttit på läktaren i riksdagen och tittat på när Alliansen styrt Sverige.

Annons

 Valet den 7 juni handlar inte om höger eller vänster utan om vi ska ha kvar demokratin i Sverige eller låta allt bestämmas av Bryssel.

Junilistan är det mest aktiva svenska partiet i EU-parlamentet. Vi tror på ett Europa där självständiga länder samarbetar om handel och löser gemensamma miljöproblem.

Junilistan leder kampen mot slöserier inom EU och har avslöjat fusk och bedrägerier i Regionkommittén. Budgetkontrollutskottet avslöjade ett omfattande fusk med ersättningar till EU-parla-mentarikernas assistenter. Junilistan krävde att namnen på fuskarna publiceras. Utskottets sossar och borgerliga hemligstämplade rapporten och förhindrade sanningen från att komma fram.

I november 2008 fick junilistan EU-parlamentet att anta ett förslag som stärker journalisters käll-skydd. Junilistan kräver meddelandefrihet inom EU. Vi arbetar för att skapa ett gemensamt pantsystem i hela Europa.

Junilistan är motståndare till EU-förslag som stärker övervakningssamhället. Datalagringsdirektivet, FRA, Ipred, och Acta hör inte hemma i ett öppet samhälle.

Låt EU-valet bli den folkomröstning om EU:s nya grundlag, Lissabonfördraget, som du aldrig fick. Hjälp junilistan att varsla EU-byråkraterna om uppsägning.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons