Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Håll koll på moderatregeringen!

Annons

Det pågår ett systemskifte i Sverige! Den moderatstyrda regeringen har förmedlat och trummat in en bild av att vi som har ett arbete och har lyckan av att vara friska blir ”lurade” av fattiga, sjuka och arbetslösa. Denna mytbildning måste synas för den bluff den är! Och vi måste i stället jobba för ett samhälle som tar tillvara på sina medborgare utifrån den enskilde medborgarens förmåga – det handlar om solidaritet.

Den borgerliga regeringen har på område efter område börjat att förändra vårt samhälle – från ett solidariskt finansierat välfärdssamhälle, som vi ständigt måste förbättra och utveckla – till ett kallt, ideologiskt blått samhälle med en människosyn som bygger på rädsla.

De borgerliga vill ha ett systemskifte i Sverige (precis som tidigare) de vågar bara inte säga det rent ut nu utan har en annan taktik och retorik för att lyckas med detta.

De har gjort snabba förändringar (fort och fel!) utan att tala om helheten de vill uppnå? ett helt annat samhälle än i dag utifrån en blå ideologi.

Det är dags att syna systemskiftet som pågår i vårt land. Regeringen försöker slå blå dunster i folket. Människor blir inte friskare och jobben blir inte fler genom att försämra i trygghets- och omställningsförsäkringarna som den moderatstyrda regeringen gör.

Att samtidigt genomföra stora skattesänkningar – nästan 100 miljarder – för dem som redan har det gott ställt leder till ett systemskifte i Sverige, där några klarar sig utmärkt och andra tappar fotfästet! Detta är en samhällslösning som gör Sverige svagare.

En positiv människosyn och ett generellt välfärdssystem i Sverige, som vi värnar och utvecklar, bidrar däremot till framgång och utveckling för alla i vårt land.

Lena Bäckelin,

Härjedal(S)röding

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons