Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det behövs så lite

/

Jag är mormor till en liten kille på 1 år. När han var 8 månader drabbades familjen av det värsta besked man kan få. Han har cancer.

Annons

Vi har alla tagit detta hårt, men det går väldigt bra, han svarar på de behandlingar han får och det känns toppen.

Det har varit tuffa månader, snart 5 har gått. Min dotter bloggar om familjens liv och denna blogg har tydligen okända läsare.

En en av de okända läsarna gav sig härom dagen till känna. En liten kommentar i bloggen med en fråga om ”man kan hjälpa till på något sätt”.

Detta följdes av ett telefonsamtal. ”Hej, jag har bakat en kaka som jag gärna vill ge er”. Kom upp till sjukhuset med en hembakt kaka och stannade för en stunds samtal.

Man möts av allt för många som inte tycks förstå hur det är att ha ett allvarligt sjukt barn. Men tro mej, vi vet hur det är.

Jag vill gärna skriva om detta då det är precis sånt här som gör att livet får en guldkant! Om du ”okända läsare” läser detta ska du veta att detta är det allra finaste jag har med mig under vår resa framåt. Jag vet ditt namn nu men tänker inte skriva det. Hoppas du eller någon som känner till din goda gärning läser detta för jag vill tacka dig för det fina du gjort för oss i denna familj.

Ha ett bra liv, hoppas vi får tillfälle att mötas någon gång

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons