Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför är korsordet borta

Annons

Till min besvikelse och förargelse såg jag att LT tar bort krysset på lördagarna som jag löst så länge jag minns, mina föräldrar före mig också, det har varit en tradition och vi ringer till varandra och hjälps åt med det krysset. Jag säger upp min prenumeration på LT.

Tack för mig!

Sven

Dagens tistel till Länstidningen som väljer att inte längre ta med korsrdet som är veckans höjdpunkt. Att hänvisa till att leverantören inte har fler korsord är dåligt, det finns väl fler korsordsmakare. Nu funderar jag allvarligt på om jag ska säga upp prenumerationen på LT.

Max M

LT svarar: Det glädjer mig att det aktuella krysset varit så populärt. Det är också av den anledningen vi haft det krysset kvar i tidningen så länge. Tyvärr har nu vår kryssleverantör meddelat oss att krysset inte längre tillverkas. Vi kan alltså inte, hur gärna vi än vill, fortsätta att publicera något som inte finns. I stället har vi valt ett annat kryss som vi presenterar för dig och alla andra läsare kommande lördag i LT:s nya lördagsbilaga. Jag hoppas givetvis att det ska bli lika populärt.

Lennart Mattsson, chefredaktör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons