Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En vacker klarröd amaryllis vill jag ge till mina underbara barn Ingrid och Roger som hjälper mig så mycket nu inför julen.

En bukett julrosor vill jag ge till Ingrid J. för all hjälp hon ställer upp med för mig med bland annat ”handling”. Tusen tack.

Tack för att vi bybor i Edsåsdalen fick komma på julbord på Köjagården. Det var så gott och trevligt och vi fick bra information om utvecklingen av vår by i framtiden.

Ni är fantastiska! Fjärde året i rad som ni kom och sjöng och lussade. Tusen tack och god jul till er alla – Maja, Maloo, Rasmus, Dennis, Olof och Markus och de två stora vita hundarna Jangis och Nanok som passar så bra i gänget. Tack också till Lena och Ulrika som ordnat luciafest på skolan i Österåsen. Tack till Ulrika och Anna som ordnade den goda gröt- och stutkvällen, också den i Österåsen.

En stor julros till SPF Vattudalens programkommitté  för den jättetrevliga resan till julbord i Hoting i söndags. Även Claes och Sebastian skall ha stor julros för det fantastiska julbordet. Tack och God Jul till alla.

Den vackraste ros som går att uppbringa vill vi ge vår läkare K Inglot på Frösö Hälsocentral. Han har stor kompetens och mycket empati. God Jul och Gott Nytt År

Ett stort fång julrosor vill vi ge till kökspersonalen på sjukhemmet i Svenstavik. Ni gör ett kanonjobb med god mat, idel glada leenden, god service och tålamod med oss när vi ”strular” och ändrar. Ni får mycket beröm från våra brukare som vi tyvärr ofta glömmer att förmedla. God Jul och ett Gott Nytt År.

Tusen röda rosor vill jag ge till undersköterskan Sara och sjuksköterskan Kersti på Notvallen i Järpen! Tack för fyra underbara praktikveckor hos er. Jag har verkligen haft det superbra och jag saknar er alla redan.

En fin julbukett vill vi ge till Claes och Sebastian på Hotell Hoting för det fantastiska julbordet och julstämningen både ute och inne den 14 december. Tack från oss.

Många rosor till damen som gav oss fribiljetter till badet när vi skulle bada en fredag. Vi var två pojkar och en mamma. Det gladde oss hela dagen. Vi tänker på dig. Tänk att det finns så snälla människor mitt i all stress. Tack.

Dagens ros vill jag ge till mina föräldrar, Solveig och Assar i Hammerdal. Tack för allt stöd och hjälp som jag får. Många kramar.

Vi vill ge Brf Brödkavelns styrelse och övriga engagerade ett stort fång julblommor som tack för den trevliga festen med julgröt och stämningsfull underhållning. Vi önskar er en God Jul!

Vi vill tacka Strömsunds Lucia med följe, kandidater och lussebullar. Ni har gjort ett fantastiskt jobb. Kramar till er alla.

Vackra julblommor vill vi ge till alla som bidrog till ett mysigt luciafirande på Solbackens sjukhem i Strömsund.

En vacker julros till Kulturskolans lärare och elever i Östersund som tack för den härliga julkonserten i torsdags. Det var blåsarna som bjudit in till en kväll fylld av spelglädje. Vilken lycka att Kulturskolan finns. Tack alla lärare för ert tålmodiga och entusiastiska arbete med våra barn.

Ett stort fång rosor till personalen på avd. 213 för fin omvårdnad under min tid hos er.

Massor av julblommor till Phia Söderberg och alla ni andra som ställde upp och bidrog till att vi medlemmar i Jämtlands Fibromyalgiförbund fick en så trevlig julfest, med god mat och underhållning. Tusen tack! God Jul och Ett Gott Nytt År.

En ros till vår granne som hade sin vita Audi avstängd medan rutorna skrapades. Tack för att du inte hade bilen på tomgång. Vi som bor på bottenvåningen får annars alltid in massa avgaser i lägenheten. Hoppas fler följer ditt exempel.

Vi vill skänka vackra julrosor till alla som gjorde jullunchen på församlingshemmet i Rätan till en trevlig stund. Det var god mat och fint uppträdande av ungdomar från kulturskolan.

En vacker julros till var och en som jobbar på Hackås skola. Tack för att ni gör det här lilla extra för våra barn. Jag känner mig alltid välkommen och bemöts alltid med glädje när jag hälsar på. Kram.

Ett stort tack till min familj och mina syskon med respektive för all stöttning jag fick under min tid på lasarettet.

Dagens ros vill vi ge till luciatåget som bestod av Elin K, Wilma O, Elin G. samt Malin T som förgyllde vår bingokväll i Föllinge. Tack till er alla som kommer och spelar samt till Er som hjälper till att arrangera bingon. Ni är underbara. God Jul.

Famnen full med rosor vill jag ge till Jan-Erik ”Jacke” Gresseth, Bräcke, som tack för att han och hämtade material till mina utställningar för Prostatacancerföreningen Jämtgubben och Bräcke PRO-förening, när vi hade utställningsdag på Folkets hus i Bräcke. Tusen tack för din hjälpsamhet och för att du finns.

Till mamma vill jag ge årets vackraste julblomma, som tack för att du alltid finns där och hjälper mig med barnen. En God Jul och Ett Gott Nytt År önskar jag dig! Kram.

Dagens ros till Anders och Andreas på Friggaskolan för att ni förgyllde vår namnsdag.

Vi vill ge tiotusen julrosor till medlemmarna i ”Four for christmas” som gav oss den finaste julstämning som man någonsin kan få. Vi fick gåshud allihop. Ni sjöng så vackert. Tack.

En stor julros till duktiga teatergänget i Odensalakyrkan f ör det fina julspelet som vi fick se.

Tack Unionen för all hjälp och stöd jag fått under lokala och nu senast centrala förhandlingar. Ingrid Mårtensson och Karl Eric Hallgren i Sundsvall och Stefan Klevenvall i Stockholm - ni har varit ovärderliga hittills.

En vacker julblomma till alla som ordnade det oerhört fina och goda julbordet i Svedje Hembygdsgård den första advent. Dessutom ett fint lotteri med många fina vinster. Tusen tack från alla oss som var där och kalasade och vann. God Jul.

Dagens ros vill vi ge till vår vän och kamrat Eva. Tack för restaurangbesök med god mat och sedan fortsatt trevlig samvaro vid biobesök. Kram.

Vi vill ge ett stort fång med julrosor till hemtjänsten i Torvalla för god omvårdnad av Yvonne och ert stora stöd till Oskar Högstedt. Ni är guld värda. Kram till er alla.

En julbukett till Pilgrimstads Byutvecklingsgrupp, som ordnade den mysiga julgröten med god skinkstut på Folkets hus. Dessutom härlig musikunderhållning. God Jul och tack till alla som ordnade den trevliga kvällen.

Rosor i mängder och ett stort tack vill vi ge till våra ”flickor” Ann-Katrin, Ulrika och Anna för den trevliga jullunchen på Händelseriket samt även till Lions som sponsrade den.

Ett stort tack med julrosor till Karl-Erik, Eivor och Ivar samt övriga i Lions, Strömsund för deras medverkan vid luciafirandet i kyrkan med vacker körsång. Kollekten gick till Världens barn.

Massor av fina julblommor vill vi ge till Phia Söderberg och alla ni andra som ställde upp och bidrog till att vi medlemmar i Jämtlands Fibromyalgi Förbund fick en så trevlig julfest, med god mat och underhållning. Tusen tack! God Jul och Gott Nytt År!

En julros till personalen i köket på Hansåkerskolan. Återigen ett smakrikt och perfekt julbord. Tack från oss.

Julrosor och ett stort tack för den goda gröten och de goda skinkmackorna vid PRO-Hotings Julfest. Tack till värdinnorna Barbro, Ingrid, Beatrice, Alva samt till Lucia Ann-Britt och Tomtarna Rolf och Paul.

En stor Julros till alla underbara ungdomar som förgyllde vår Luciavaka den 12 december på Lillsjögården. Härliga uppträdanden,ett strålande Luciatåg, kanonjobb av Hjälpledarna

och supertrevliga besökare. Tack för i år. 

Dagens ros till Bernt Eriksson Siljeåsen som hjälpte mig när jag kört fast på vägen ner till min sommarstuga. Sedan plogade han så vägen blev så bra. Tack och en god jul.

Ett stort fång rosor till de trevliga busschaufförerna Evy, Janne, Kjell och Uno. Tack för att ni var så hjälpsamma när jag kom med tåget till Bräcke tidigt på fredagsmorgonen den 11 december.

En ros till Rut Törnqvist och Robert Uitto som vill skapa en trygg tillflyktsort för utsatta människor som hotas i sina hemländer. Tistlar till alla riksdagspolitiker som tvingar Migrationsverket att specialchartra flygplan för att tvinga utsatta människor bort från Sverige när vi behöver dem för vår framtid. Frid i Juletid.

Tack till alla barn på Gällö förskola avd Månen, Solen, Pluto. Tack till föräldrar och personal utan er hjälp, ingen intressant uppsats. Nu är jag klar med utbildningen och vill på detta sätt tacka er. God jul och Gott nytt År.

En stor Julros vill vi ge till alla våra glada spinningdeltagare i Ytterhogdal! Hoppas ni får en God Jul och ett gott Nytt år.

En jättebukett fina rosor vill vi ge till Storåbrännas lucior Allis, Eivor, Anneli, Carina, Åsa, Jenny och Jessica, som var ute och ”lussade”. Ni är toppen! Välkommen tillbaka nästa år. God jul och gott nytt år!

Jag vill sända dagens ros till mina snälla grannar som ställt upp på olika sätt när jag så hastigt miste min make. Skönt med sådana människor. Tack!

En stor röd julblomma till Birger Danielsson i Ytterån som rycker ut på kvällen när lyktorna slocknat på mammas gamla Volvo. Utan dig skulle inte mamma se något och ingen henne heller. Kram och God Jul

Famnen full med rosor vill jag ge till Ann-Marie Sund, Bräcke. Tusen tack för att du finns och alltid ställer upp för andra och för att du tog dig tid till att lösa av mig på föreningarnas utställningsdag på Folkets hus här i Bräcke.

Med den vackraste julgrupp vill vi tacka alla handledare vid Östersunds sjukhus, hälsocentralerna i Jämtland och Härjedalen, hemtjänst och omsorg i Berg, Bräcke, Ragunda och Östersund, korttidsboende och Rehab i Östersund, Kälarne och Svenstavik samt vår eminenta praktikplatssamordnare Marta Wikner-Mårtensson i Östersund. God Jul och Gott Nytt År!

Julens största och vackraste julgrupp vill vi ge all personal på Åshamra i Hammerdal för all den kärlek och fina omvårdnad som vår kära mamma Bojan Österholm fick hos er och då speciellt till personalen på Linden där hon bodde. Ni är guld värda varenda en av er! Önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi vill även ge en vacker julgrupp till Anna L, Anna-Britta, Lasse, Olga, Asta och Nore på avdelning Linden och önskar er en fin jul och ett gott nytt år. Stor julkram och tack från

Dagens ros vill jag ge till Eivor, Ingeborg, Britt och alla andra på dagcentralen, Ljungen, för att jag får vara där om dagarna och bland annat väva mattor. I stället för kraftigt missbruk på stan kan jag vakna på morgonen – pigg och kry – och känna att jag lever. Efter många, många år av ”behandling” på vårdinstitutioner som kostat samhället miljoner, så fann jag en liten vävstuga på Ljungen med världens underbaraste människor. Jag njuter av att vakna till kompisarna där på Ljungen i stället för busstationen och droger. Tack alla ni!

Vi vill på detta sätt hedra vår ”matmamma” Sonja Magnusson och hennes medhjälpare med ett fång med blommor, eftersom de såg till att vi blev rikligt trakterade på ”lilljulkvällen” den 11 december och dessutom en extra liten ros till Sonja, som sålde lotter.

God Jul och Gott nytt År till elever, personal och föräldrar. Tack för en väl genomförd Luciavaka på Gällö högstadium. Tack och God jul till killarna i bandet som spelade upp till dans.

Vi vill ge julens rödaste rosor till kommittén som ordnade en trevlig Lucia lunch på Rätans församlingshem med god mat och bra underhållning av elever från Rätans skola. Hjärtligt Tack. Med förhoppning om återseende nästa år.

EN FIN JULROS till Taxi-Göran i Hackås för att du alltid ställer upp och hjälper oss när det behövs. God Jul och Gott Nytt År till dig och din familj.

En vacker julblomma till Vallaskogens bostadsrättsförenings styrelse för ett gediget arbete i vår välskötta förening. Det känns bra att bo i en förening som inte höjt hyran på tio år!

En julblomma på detta sätt vill jag ge till er alla på Fröja förskola ingen nämnd och ingen glömd. Tack för den här tiden, för den fina julblomman och presenterna det värmde. Kram.

Vi vill tacka Sten-Erik Lagergren i Krokom, för att vi fått hugga en julgran i hans skog och för att vi får vara där och leka. Med vänlig hälsning. God Jul och ett Gott Nytt År.

Dagens Julros till er alla och stort tack för den fina julklappen jag fick den 11 december. God Helg och Kram.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons