Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vi vill ge dagens ros och varma kramar till Arne Svelander Fjällsta som skjutsade Moa vidare till tågstationen i Gällö, då pappa Lennart tvingades väja ner i diket när en mötande bil kom över på fel sida av vägen. Rosor även till polispiketen från Bräcke och Bräckebärgaren Atle Stjernen som kom så fort till olycksplatsen.

Jag vill skicka en dagens ros till all personal på Avd 107 på lasarettet och tacka för god omvådnad före och efter min operation den 14 januari.

Famnen full med blommor till Marieby GIF och tack för en fantastiskt rolig (och jobbig) helg i Eskilstuna.

Rosor till Owens buss Evy och Kjell som körde mig från Bräcke station ända till dörren i Övsjö. Även rosor till er som kör Färdtjänst och sjukresor i Kälarne distriktet; Tommy, Lasse och Magnus bland andra. Vilken service och hjälp man får. Kan inte vara bättre.

En ros till alla underbara föräldrar i Mörsil som ser till att det finns en fin och välskött is på skolans lilla fotbollsplan. Tack vare er kan eleverna åka skridskor både på skoltid och på fritid. Stort tack.

Rosor till Hemtjänsten i Kälarne. Ni tar hand om mina föräldrar Eivor och Torsten i Övsjö på en härligt sätt. Alltid glada och hjälpsamma. Ingen nämnd och ingen glömd. Rosor till Zaid och Inger i Bräcke. Lena Blom, Anneli Walter, Agneta Draxten m fl som tagit hand om pappas knäskada. Tack också till alla som hälsar på och håller modet uppe på dom. Tur att ni finns.

De allra vackraste rosor vill jag ge mina arbetskamrater, och alla goa barn och föräldrar på fritidshemmet Mattisborgen i Gällö. Det är ni som gör att jag varje dag åker till jobbet med glädje. Tack och kram.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons