Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens största blombukett vill jag ge till mina underbara föräldrar Gunnel och Sven-Gunnar Bernhardsson, som åker från Åre till Stigtomta på sin semester för att hjälpa mig och min familj. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag har er som föräldrar. Kram på er båda.

Tack för all hjälp Mojje och Poppa och den snabba utryckningen när pappa blev sjuk och mamma var på jobbet. En stor sommarbukett från Vilhelm, Ludvig, mamma och pappa.

Tack för en trivsam dag i en otroligt vacker miljö med god buffémat till rimligt pris. Fritt inträde och parkering gör det tillgängligt för alla. Wångens elever och personal är goda ambassadörer för sin verksamhet. Kul med Mårtens auktion på uppkörsbryggan. Tack än en gång till alla inblandade i denna dag.

Vi vill tacka grabbarna på K A driftteknik som ordnade till fotbollsplanen på Östervåg 22 maj trots ihärdigt och hällande regn. Vi fick en ny klippt och nykritad plan att spela på och vår premiärmatch mot Frösön slutade 3-3.

Ett fång rosor till Jocke Åberg och Håkan Jonsson på Frösö flygplats för mycket god service vid vår resa från Frösön till Stockholm. Trevligt med folk som vet vad service innebär.

Dagens ros till Gunn Cleryd och Harald Olsson som med hjärtat ställer upp som stiftare  i och för Sjukvårdens Insamlingsstiftelse i nuvarande Z-län.

Ett stort fång rosor till alla otroliga ledare som jobbat med Kulturskolans satsning Burning Ambition. Det var kanonbra.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons