Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Betala bröllopet själva

Annons

Angående bröllop och kungens ansökan till regeringen om utökade anslag – jag hoppas att svenska folket reser sig som en man och säger att nu är det nog! Hur kan kungahuset gå in med den sådan begäran?

Det är vi skattebetalare som försörjer denna arbetslösa familj, bekostar deras dagliga liv, inkl. utelivet på Stureplan och alla resor de företar sig till tvivelaktig nytta.

Det är ett totalt föraktfullt agerande att tro att vi, i ett Sverige där människor nu blir av med sitt arbete, mister sin sjukersättning, får minskad a-kassa och därigenom svårt att få ekonomin att gå ihop, vill bekosta ett bröllop och, som det anges i ansökan, uppbyggnaden av eget hushåll.

Låt denna överklass bygga upp sitt hushåll som många andra, med egna pengar som de har gott om. Jag vill inte bidra till det när jag inte har råd att hjälpa mina egna barn!

Har inte Reinfeldt upplyst denna familj om att det är arbetslinjen som gäller? Finns det inget jobb till dem i närregionen får de flytta på sig. A-kassa är de inte berättigad till eftersom ingen av dem haft ett riktigt arbete och socialbidrag är man berättigad till endast om man inte har en förmögenhet och tillgångar så de får börja använda sina egna miljoner till sin försörjning. Övriga medborgare som står utanför arbetsmarknaden av olika orsaker jagas i dagens samhälle så varför ska denna familj vara förskonade, våra absolut dyraste bidragstagare?

Om regeringen ställer sig bakom detta så hoppas jag att de därigenom sätter den sista spiken i kistan inför nästa val.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons