Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi vill ha turlistor

Svar till "Är äldre mest till besvär?" i onsdagens tidning. Henrik Nyquist, kommunikationsansvarig på bussföretaget Vy, svarade inte på frågan , så det är tydligt att han tycker det och att vi ska börja använda appar.

Det är inte smidigare om man åker buss ofta och till olika stadsdelar. Själv använder jag ofta fyra olika linjer och det är bra mycket smidigare med en tryckt bussturlista. Alla har heller inte dator eller smartphone.

Ibland är jag tvungen att fråga chauffören som aldrig vet något om olika busshållplatser efter vägen, en sa t.o.m. en gång att han tyckte det skulle ha varit bra med en tryckt turlista bredvid förarplatsen.

Jag efterlyser en nytryckt turlista till hösten och jag betalar gärna 20 kr för att få en i handen. Det måste ju kosta mindre än så att trycka ett större antal. Jag vet att jag inte är ensam om att önska en tryckt turlista. Även vi pensionärer önskar service och jag tackar på förhand för servicen att få tillbaka turlistan!

Många kvinnor lever dessutom ensamma utan bil eller vill inte ta bilen i närområdet. 

Agnes Sundström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel