Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför stängt så tidigt?

Är 2020 året Östersunds kommun abdikerar som Vinterstaden? Det har äntligen dråsat ner snö, barnen har lov och skidbackarna i Gustavsberg och Ladängen stänger extra tidigt.

Ja du läste rätt. Extra tidigt under sportlovet. Det står ingen information på dörren till värmestugan om att stängningsdags på torsdagar istället för kl 22 istället har blivit kl 16.00.

En av flera besvikna föräldrar utanför Ladängen ringde kommunen men stängde av luren med uppgiven min. ”Han blev arg, den här chefen, och hänvisar till öppettiderna på hemsidan. Det finns ett beslut om tidigarelagd stängning.”

Efter ännu en sökning på hemsidan hittar vi det finstilta om att sportlovet har andra öppettider. Vi vuxna förstår fortfarande inte varför. Barnen förstår ännu mindre. Vi som hämtat tidigt från dagis för att kunna njuta av snön tillsammans efter jobbet, vi som inte har något lov.

Nu måste vi lämna anläggningen, besvikna och irriterade. Hur ska Vinterstaden leva upp till sitt goda rykte om det inte går att vara mer flexibel och tillgänglig nu när snön äntligen är här?

Småbarnsmamman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel