Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vänd inte ryggen åt vårt ÖFK

Jag är numera sedan några år, tack vare ÖFK, en hängiven fotbollsentusiast. Detta trots att jag sedan länge passerat pensionsdagen.

Det jag fått uppleva genom ÖFK: s framgångar går nog inte att med ord beskriva. Hela länet, ja stor del av Fotbollssverige var minst sagt imponerade av klubbens framgångssaga.

En saga är det och låt nu inte den sagan sluta här. Nu har tyvärr vissa omständigheter, som inte ÖFK: s fotbollslag kan lastas för, fått många att på olika sätt "ta avstånd från klubben". Vissa sponsorer, publik, fotbollsexperter i media, andra belackare ed flera.

Det är lite av "vad var det vi sa"!

Ingenting kan dock ta ifrån ÖFK: s smått otroliga bedrifter. Nu när det gungar under fötterna måste spelare, ledare, övriga anställda på olika funktioner inom ÖFK känna att de är värdefulla för alla oss som vill ha ett allsvenskt lag i Östersund.

Det kanske inte är så roligt för många, som sliter inom klubben, att gå till jobbet i dagsläget.

Låt framtidstron visa sig genom fyllda läktare och kraftiga hejaramsor, för vårt nya unga ÖFK, nästa hemmamatch. Som ordspråket lyder: I nöden prövas vännen.

Efter regn kommer solsken.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel