Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Uppsägningarna fortsätter – hur ska vi kunna erbjuda länsinvånarna vård?

Artikel 43 av 45
Arbetstider och ersättningar i Region JH
Visa alla artiklar

Som vanligt hävdas det att människor både slutar och är sjukskrivna på grund av andra utomliggande orsaker. Fråga er också varför så stor andel av personalen inte orkar arbeta heltid även om de är unga. Att man söker sig till vidare studier eller inte kommer tillbaka efter föräldraledighet eller det som ledningen betraktar som andra skäl brukar ske då och då och är naturligt, MEN nu är dessa val framtvingade eftersom man har fått nog!

Vi är människor med normala liv som vill bli behandlade med respekt och inte något man kan, utan att blinka, använda som brickor i ett spel. DET ÄR VI SOM ÄR PRODUKTIONEN! Utan oss är ni föga och invånarna är de stora förlorarna. Invånarna som är VÅRA arbets- och uppdragsgivare.

Uppsägningarna fortsätter dag efter dag. Hur tänker ni politiker er att vi skall kunna erbjuda länsinvånarna den vård de behöver och har rätt till framöver?

Maria Möller

sjuksköterska Palliativ Onkologisk avdelning, kirurgen, Östersunds Sjukhus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel