Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Trist med en vinterstängd stad

Östersund är en fantastisk vinterstad, men även en fantastisk vår-, sommar- och höststad med fina dagar och kvällar som kommer året om och en vacker höstdag i Badhusparken kan vara helt fantastisk.

Då känns det väldigt tråkigt att det fina caféet som renoverades upp med den inglasade uteserveringen bara är öppet under delar av året och mellan 11–16 vardag som helg.

I Östersund en fin sommarkväll när solen glänser i Storsjön får man leta upp en kopp kaffe någon annanstans än i Badhusparken och en fin höstdag när man skulle kunna sitta inne i glasserveringen och njuta av lite fika då är det stängt för säsongen från oktober till januari/februari.

Jag förstår absolut att det inte är lätt att driva caféverksamhet i Östersund med den stora konkurrens som blivit på senare år, men det känns som sagt väldigt tråkigt att en av Östersunds finaste platser inte kan användas lite mer.

Mats Hemå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel