Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Trafikdårar!

Har reagerat på farliga omkörningar under en längre tid. Läste i LT att polisen tagit åtta bilister som mist körkortet tidigare i sommar.

Har nu varit efter vägarna både väster ut och öster ut. Det kommer bilar som kör om i kurvor och backkrön i våldsamma hastigheter, till och med på raksträckor där de kan ser mötande trafik. Ser ut som det är viktigast att bara de ligger först spelar utgången ingen roll. Det är ju inte bara sina liv de riskerar utan både mötande och den de kör om.

Anser att det borde sättas upp kameror efter väg 87. Det spelar nog ingen roll vad det är för hastigheter. Dessa bilförare läggar bara ihop hastigheten till det dubbla. Nu i sommar hade en släkting till mig änglavakt när hon kom körande efter 87:an. Hon möter två lastbilar i bredd, en omkörning, där sikten är god. Hon var glad att hon kom fram till en parkeringsficka.

Det är tydligt att även yrkesförare riskerar andra bilförare.

Anita, bilförare som värnar andras liv

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel