Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stoppa bygghetsen i Östersund

Ni kommunpolitiker borde sansa er när det gäller nybyggnationer i Östersunds kommun.

Vår fina utsikt över Storsjön, Frösön och fjällen förstör ni. Trots att ni nu håller till i f.d. Österängsskolan och ser den här vyn varje dag verkar ni inte uppskatta den, vilket är mycket märkligt och skrämmande. Frösö Zoo säljer och då tänker ni genast; "Nya bostäder". Ni verkar inte ha några andra idéer.

Tycker ni inte att vi behöver öppna ytor och skogspartier för rekreation som gynnar både oss människor och miljön? Behåll skogen! Det måste finnas ett tak för hur mycket man kan bygga ut "vår lilla stad" med tanke på infrastruktur, vattenförsörjning, hållbarhet och miljöaspekter. Den gränsen verkar vara nådd!

Aldrig har jag känt så mycket avgaslukt längs Rådhusgatan, och även på andra platser för den delen, som jag gjort de senaste åren. Men låt oss behålla Österängsparken, den lilla gröna yta som finns kvar. Tänk lite längre än vad näsan räcker innan ni tar nästa beslut.

Tack för ordet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel