Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stadsturen var inget vidare

Jag har varit i stan och  gått så fötterna ömmar. Jag hade planerat att åka buss och uträtta ett ärende på Jamtli och besöka god vän i Torvalla .

1. Jamtli.  Gick dit. Uträttade mitt ärende, men tyckte att det skulle bli aningen för drygt att gå tillbaka till centrum, så jag klev ombord på en stadsbuss. Jag ville betala. Stopp. Jag uppmanades att göra någonting med något som heter app för att få åka. Va då? jag har aldrig sett en app, mycket mindre varit ägare till nån. Insisterade på att få betala kontant. Nä. Jag uppmanades då att kliva ut. 

Kommentar : Underkastar du dig inte är du utestängd. Jag ska alltså tvingas skaffa en app . Det kanske inte dröjer så värst länge innan du måste ha en app, ett chip eller varför inte ett märke på högra handen eller i pannan.

2. Ringde ålderdomshemmet för att höra om jag kunde få besöka min jämnårige broder. 86 år även han Efter hänvisande hit och dit fick jag besked att det kanske kunde ordnas efter klockan 14. Jag förklarade att jag vid den tiden var på väg hem till Huså och bad att få komma strax efter tolv. Nej det gick absolut inte . Man hade regler att följa. 

Börje Forsberg i Huså

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel