Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ska alkohol skapa framgång?

Svar till Per Edströms artikel 4 maj. Du påstår att vi utvecklar staden med en generös alkoholpolitik? Är det med alkohol som vi ska nå framgång och tillväxt och dom seriösa väljarna inom borgerligheten inför valet som du påstår?

Knappast efter alla dumma utspel från borgarna om gårdsförsäljning av alkohol så funderar man över om man vill tillhöra det borgerliga blocket i framtiden där allt går ut på lättillgänglighet av öl och vin dygnet runt. Det är för populistiskt. Är det som kallas för nyliberalism och med facit i handen så är det skrämmande för dom flesta sunt tänkande människor att alkoholen inte ska ha företräde före barnfamiljer där Björkbackaparken är en oas för Östersunds barnfamiljer och så kommer det att förbli hoppas jag. Vi har nog många krogar i centrum som lever på konkursens brant utan att slå undan benen på dom! Nej låt Björkbackaparken tillhöra barnfamiljerna även i framtiden. Eller är du så inskränkt så du tror att väljarna lockas av en generös alkoholpolitik då gör du vårt parti en björntjänst!          

 

Ej Nykterist!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel