Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: SD breder ut sig

Det är med sorg i mitt hjärta jag ser hur Sverigedemokraterna breder ut sig över vårt land och sprider rädsla för allt som uppfattas som olika.

Vi människor lär oss aldrig av historien, nu är det alla invandrares fel att allt enligt SD inte är som förr.

Så här lät det också när dom bruna krafterna fick fäste ute i Europa på 1930 talet, fast då var det visst judarnas fel.

SD ondgör sig över att vårdköerna växer, kriminaliteten breder ut sig och samhällsservicen blir allt sämre.

Då kanske vi ska titta lite i en annan ände. De senaste åren med borgerligt styre sänktes inkomstskatterna med i runda slängar 250 miljarder kronor,vidare har stora delar av skolan samt vården lagts i privata aktörers händer där försvinner ytterligare ett stort antal miljarder ner i fickorna på olika riskkapitalbolags ägare istället för att finansiera den av SD så omhuldade välfärden.

Så naturligtvis måste det vara invandrarna som ställt till det så att ungdomsbrottsligheten ökar, för det kan väl ändå inte vara så att alla dessa skattemiljarder som i dag rinner ner i redan besuttnas händer skulle kunna använts till att rusta upp miljonprogrammens förfallna bostäder eller till att förbättra skolan.

Låt inte de bruna krafterna köra sitt tricks en gång till utan tänk steget längre och fundera på var egentligen problemet ligger.

Klarsynt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel