Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Rör inte Frösöns idrottsplatser

På Frösön finns många fina idrottsanläggningar, Lövsta IP med fotbollsplan, Gustavsbergsbacken och Ladängen (utförsåkning), elljusspår, Östbergsbadet m fl. Dessutom fina och härliga stigar som Mjällestigen och runt Frösövallen samt nu även Downhillåkning på berget. Skidleken är en riktig pärla för många, både frösöbor och folk från fastlandet.

Vi är nu mycket oroliga för att Centern, Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna kommer att göra besparingar på dessa anläggningar. Östersunds kommuns Kultur- och fritidsnämnd ska spara mycket pengar. Och Alliansen har varit tydliga med att de vill spara mest på sådant som inte är lagstadgat, som fritid och friluftsliv. Därför vill vi frösöbor vara tydliga med att vi behöver dessa anläggningar, för barnens skull, för folkhälsans skull och för livskvalitetens skull. Det är många timmars arbete och mycket skattepengar som har lagts på dessa anläggningar. Det är rent slöseri om de nu inte längre hålls öppna och i gott skick. Inga besparingar på Frösöns anläggningar!

Frösö Socialdemokratiska förening

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel