Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Rätt mat håller dig frisk

I aggressivt upplagda kampanjer uppmanar så kallade ”kändisar” oss män att prenumerera på något slags undermedel mot minskad testosteronnivå.

Ett annat företag kränger ett kosttillskott som ”funkar för mig”. Branschen omsätter, enligt uppgift, över fem miljarder per år i Sverige, vilket visar att människor sätter tilltro till detta kvacksalveri.

Dagens kosthållning innebär på tok för mycket kolhydrater och för lite protein. Alla former av cerealier och raffinerat socker, i likhet med processad ”mat”, är rena  attentatet mot människokroppen, varför slikt aldrig ingått i min egen kosthållning.

Om folk ändrade sina undermåliga matvanor, skulle det inte finnas någon marknad för vare sig gymkedjor eller pillerproducenter.

Själv har jag aldrig tränat utan hederligt arbete och stora mängder kött, med nyttigt komplement, har hållit mig frisk och kry genom livet.

Frisk och tacksam

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel