Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: På Tages tid var jag sosse

Skjutningar, explosioner, gängvåldtäkter, hedersmord, terrordåd, månggiften, moralpoliser, könsstympningar, parallella rättssystem enligt sharialagar, bil- och mordbränder, terroranstrukna imamer …, listan är lång. Det är mycket nu.

Konsekvenserna av en ansvarslös politik dominerar numera det dagliga nyhetsflödet.

Vi har i dag enorma samhällsproblem; Kommuner och regioner blöder, vårdköerna växer och skolan är snart sämst inom OECD, efter att tidigare ha legat i topp, antalet nyanlända utan jobb är oroväckande, brottsligheten pressar polis, rättsväsende och kriminalvård, ja, inom alla samhällsområden kommer så gott som dagligen krislarm.

Välfärdsstaten rämnar och Sveriges BNP per capita sjunker.

Svenska löntagare dignar under världens högsta skattetryck och våra gamla har inte råd att gå till tandläkaren. Resurserna räcker inte till allt och alla, varför vissa grupper får stå tillbaka för att andra ska kunna gynnas.

Enligt kriminologer är användandet av skjutvapen i vårt land att likna vid förhållandena i krigszoner, akutmottagningar har förvandlats till veritabla fältsjukhus. Och somliga imamer hejar på i sina moskéer.

I våra nordiska grannländer pratar man om Sverige som Nordens Mellanöstern.

Grattis alla dumsnälla mångfaldsvurmare.

Socialdemokrat på Erlanders och Palmes tid

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel