Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Osäker pakethantering

Att smittan kan spridas via Postnords ombudi centrala stan kunde vi läsa i en insändare härom dagen. Jag håller med, är själv hänvisad till att hämta paket där, den lokalen bör inte användas under pågående pandemi!

Vid två tillfällen har paketen fått gå tillbaka - det var så mycket folk där samtliga gånger på olika tider när jag försökte hämta ut dem så jag ville inte utsätta mig för den risken.

På denna lilla trånga yta ska, som skribenten angav, postärenden, spel och kioskinköp göras och därtill är det tydligen ett ungdomsfik - yngre upptar oftast de sittplatser som finns och de struntar i avstånd. De som försöker hålla avstånd backar ut i gången och omöjliggör då en säker entré även till matbutiken.

Sedan har de som arbetar bakom disken där inget plexiglasskydd - som det finns vid kassorna - ingen bra arbetsmiljö alls!

Som tur är har många företag Schenker som val - deras ombud är säkrare att besöka.

Albertina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel