Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lyssna på vad de säger!

Slår upp tidningen och möter välkända ansikten. Sju sammanbitna sköterskor som ingår i den del av samhället som lyckats ta oss ur en fullständig krackelering.

Fram till förra sommaren och ett första kristallyrselproblem betraktade jag mig som ganska frisk och kry. I dag är jag hemkommen efter fyra ambulansfärder och flera inläggningar på sjukhus. 

Det senaste under fantastiskt omhändertagande från de som finns på bild i LT 15 juni.  Har mött personal som oavsett när och var visat en otroligt professionell attityd mot mig som patient. Trots deras försök att dölja stressen har jag följt hur de ilar mellan olika uppgifter men ändå stulit tid för svar på någon fråga man ville ställa.

Ni har tyvärr ur samhällets, politikernas, synvinkel blivit för många. Samhället har tydligen inte råd med er. Ni är alla specialister inom det ni kan men från politiskt håll en homogen grupp som inte kan begära det enkla krav ni ställer på en seriös värdering av er gemensamma uppgift.

I dag springer makthavare som yra höns och tuppar för att hitta de som behöver mest hjälp. Hoppas att även yra höns och tuppar finner ett korn. Ett korn med inskrift att fungerar inte vår sjukvård är pengar till flyg och företagsöverlevnad likt flyg borta med vinden.

Kraven från de långt ifrån yra höns som gör sig till tals i tidningen visar bara sjudande vatten som snart kokar över.

Ulf Norin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel