Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lägre skatt ger såklart sämre service

Annons

Jag läser insändare och hör folk sitta och prata om hur "bedrövligt det blivit". Det är "skamligt att det dras ned på det ena och det andra", "att det läggs ned olika anläggningar" och "att det inte satsas mer i samhället".

 Hur kan det då vara så många av er som klagar som har röstat på högerpartier, t.o.m. på SD?

 Jag lärde mig redan i grundskolan att det är vänsterpolitik som vill att vi ska ha gemensamt bekostade funktioner med hjälp av skattemedel.

 Högern vill sänka skatten, gjorde det också rejält under Reinfeldts styre. Klart det blir sämre!

 Det låter ju bra, med mer i plånboken...men ju lägre skatt, desto längre till höger - ju mer får du betala själv för dom där pengarna också!

 Det gnälls på tandvården, i andra länder  är det ännu värre för hela vårdsystemet.

Ett läkarbesök är egentligen dyrt, men vi betalar bara ett par hundralappar. I USA skulle många av oss inte ha råd med en blindtarmsoperation eller standardmediciner

Utan ett Trafikverk får vi bekosta vägarna själva och kan inte räkna med att den t.ex. är snöröjd när vi vill fram, det beror helt på dom som bor där.

 Om vi ska lita på privata företag får vi nog acceptera att dom kommer att finnas där det finns pengar att tjäna, inte överallt där vi vill.

 Ta och googla på höger-vänsterpolitik.

 Vi får inte mer pengar till skattebekostade saker i samhället med sänkta skatter - hur kan det vara så svårt att förstå?

 

Camaro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel