Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lagen gynnar extremism

Sex imamer som är ledargestalter för islamismen i Sverige och som av SÄPO har klassats som ett hot mot rikets säkerhet har suttit inspärrade i ett halvår. Regeringen har beslutat att de ska utvisas till sina hemländer bland annat Irak, Egypten och Ryssland.

Migrationsöverdomstolen tolkar dock lagen så att det inte går att utvisa dem för att de kan riskera bestraffning och förföljelse i sina hemländer. Kanske inte helt konstigt om man har verkat inom radikalisering och terrorsekter.

Så vad händer då? Jo, de släpps fria - rakt tillbaka till sin moské. Den regeringsvänliga propagandamegafonen SVT skrev om "kramkalas" och "rockstjärnor" när imamerna kom tillbaka till sina moskéer. Att vi betalar skatt för sådana reportage är direkt osmakligt.

Det är uppenbart att vi har en regering som vurmar för andra länders medborgare. Samma regering som på rekordtid och trots massiv kritik kunde driva igenom Gymnasielagen för att 9000 afghanska män utan skyddsskäl ska få gå gymnasiet till en kostnad av minst 3 miljarder kan nu inte göra någonting för att hindra utländska islamister från att fortsätta med radikalisering i Sverige och utgöra ett hot mot Sverige. Det ska utredas och man får tydligen inte vara dum mot de som vill rasera hela den västerländska civilisationen. Det är så vansinnigt galet att man tror att allt är en mardröm. Ni som röstade på S och MP, vilka är orsaken till dagens kaotiska situation, är ni nöjda idag?

Det är tragiskt att vårt land har blivit en fristad för kriminella och terrorister samt djupt tragiskt att det är vi skattebetalare som står för notan. Min vilja att betala skatt till denna fars börjar tryta.

Per Edström, Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel