Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Klaga inte på vår suveräna sjukvård

Det är allt för många som klagar och spyr galla över landstingssjukvården, mest gnäll om ekonomin men väldigt sparsamma positiva tankar om personalen.

Efter att ha betraktat mej själv som 80-årig odödlig motionär så råkade jag utför akuta smärtor i rygg och armar under några träningstillfällen och kontaktade lättakuten på Brunflo hälsocentral där läkaren snabbt konstaterade kranskärlsproblem eller en infarkt! Ambulans direkt in på akuten för operation,efter några timmar var det överstökat och allt gick bra.

Efter det hamnade jag på eftervården i tre dygn på hjärtavdelningen med en personal som var helt gudomlig och fantastisk allt från läkare och sjuksköterskor till undersköterskor som lade ner hela sin själ och kunnande för att vi sjuka skulle ha det så bra som möjligt.

I efterhand kan jag ställa mig frågan, skulle svensk sjukvård klara sig utan andra generationen invandrare? Här ser man vilken tillgång de är för våra sjukhus redan i dagens läge och ännu mer i framtiden, när man hör hur undersköterskor vill vidareutbilda sig till sjuksköterskor och lyser av framtidstro!

Jag vill rikta ett hjärtligt varmt tack till hela hjärtavdelningen och inte minst det nya köket med valfria maträtter av hög klass, helt suveränt!

Hjärtligt nöjd!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel