Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jämtkraft borde sponsra ÖFK

Jag är övertygad om att de flesta av oss, i synnerhet alla fotbollsvänner, vet att fotbollen styrs av pengar. Inga pengar - inget fotbollslag. Därför är det erbarmligt att vissa ställer sig "vid sidan av".

Vem ska ytterst sponsra ÖFK? Titta på GIF Sundsvall! Vad står det med stora bokstäver på spelarnas tröjor ? Jo, SCA. Titta på Skellefteå AIK:s hockeylag, som sponsras av bl.a. Skellefteå kraft Med vilka belopp sponsrar dessa företag "sina" respektive lag?

Åter till ÖFK, Östersunds kommun och Jämtkraft. Kommunen är majoritetsägare i Jämtkraft och har därmed ett avgörande inflytande över detta fantastiska bolag.

Förslag: Östersunds kommun utreder med vilka belopp ovanstående bolag sponsrar "sina" lag! De flesta håller nog med mig att ÖFK är Jämtlands lag .och att länets innevånare och företag tycker detta.

Jag är övertygad om att Jämtkraft skulle få ett ökad antal abonnenter om bolaget helhjärtat satsade på ÖFK.

Ivar Viggeborn, Hammarstrand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel