Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag ber för Sverige

Tar vi kampen för Sverige? Det är mycket som riskerar gå förlorat med nuvarande utveckling. En viktig del är demokratin. Tyvärr vill flera utestänga alla oliktänkande från demokratin. Då är man inte demokratisk själv utan en småpåve.

Sverige har varit ett av de bästa länderna att bo i. Varför? Jo, för att vi byggde på kristen tro och satte demokrati och värnande av människovärdet i centrum när vi byggde välfärdssamhället. I dagens Sverige har tycks ett människoliv bli mindre och mindre värt. Både inom vården och äldreomsorg och när det mördas på gator och torg. Det är skrämmande. Som kristen ber jag till Gud, endast Han kan rädda vårt land!

Gud satte oss människor att råda på jorden. Han gav oss även frihet, tyvärr valde vi att följa Satan och upproret.  Sedan dess har människan en störd relation till Gud, varandra och jorden som vi bor på. I skapelsen, naturen, ser vi tydligt spåren av Guds skaparhand. När jag åker hem till Jämtland och de trakter jag bott i stor del av mitt liv beundrar jag det vackra  landskapet, ett av världens vackraste! 

Man kan riktigt förstå Guds glädje när han format alltifrån fjällmassiv och sjöar till träden och minsta lilla blomma! Detta underbara har ej kommit till av en slump, nej det är en tanke bakom allt, även varje människobarn.

Det är lätt att tro på en Levande Gud när vi ser allt vackert i naturen! Men hur tar vi hand om Skapelsen? På många håll svälter människor för att jorden är utarmad. 

Jag hoppas att Sverige får ansvarsfulla politiker som vill värna om vårt vackra land, som planerar klokt och ser till att den öppna mark våra förfäder röjde och slet ont för nu odlas upp igen. Politiker som vill återställa den trygga, kristna grund vårt välfärdssamhälle vilat på.  Där fanns mat och vård åt alla, man lärde folket om Jesus och tio Guds bud, och folk var oftast ärliga och skötsamma. I dag är det kaos efter decennier av antikristligt styre. 

Låt oss öppna våra ögon för både skapelsen och Skaparen, se naturens skönhet, be om förlåtelse för otacksamhet och vanvård av landet och be Jesus om läkedom för Sverige, vårt älskade fosterland. 

 

Alice J.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel