Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur tänker Ann-Marie Johansson (S)?

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Min spontana reaktion på en insändare i LT av regionens oppositionsråd den 14 mars, där corona-smittan inte nämndes med ett ord.

I en tid då det mesta under lång tid inom svensk sjukvård kommer att präglas av konsekvenserna av viruset covod-19, väljer oppositionsrådet Ann-Marie Johansson (S) att göra ett politiskt utspel inför ett val om några år!

Då vi alla behöver agera för att stötta vår region för de utmaningar som vår sjukvård i regionen står inför, är det sista vi behöver att starta en personlig partipolitisk kampanj för ett val om två år!

På nationell nivå råder just nu borgfred. Alla partier inser vilka prövningar vi sannolikt står inför. Det vore klädsamt om oppositionsrådet också insåg de utmaningar vi troligtvis kommer att möta även hos oss och se värdet i att stötta och samarbeta istället för att så split bland de som arbetar inom vården.

Klarar man av borgarfred på nationell nivå, borde man även klara det i vår region.

Nils-Bertil Nilsson, Trång

Replik från (S): ”Att försöka ta politiska poäng nu är oseriöst”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel