Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Helt snurrigt i rondeller

Det är helt galet med övergångsställen vid rondeller. Man fattar inte hur de som beslutade att lämna företräde vid de ställena tänkte. Det blir stopp i rondellerna på grund av de som ska gå över. Livsfarligt då de är rusningstrafik.

Sen fattar jag inte varför folk måste gå och pilla på sina telefoner när dom går över övergångsställen. Är det så viktigt att de inte går att släppa kontakten med telefonen den lilla stund det tar att gå över.

Ni kan ju koncentrera er på att gå över. Ni som pratar i telefonen samtidigt ni går över kan ju också koncentrera er på övergången istället. De borde inte vara tillåtet alls att använda telefonen när man går över övergångsställen. Ni mest bara spatserar rätt ut på vägen. Många cyklister bara susar rätt ut på vägen. Fattar inte varför det blev sån regel när det säkert fungerade bättre innan regeln kom. Många stannar ju inte och stiger av och leder över heller. När man var barn fick man lära sig att stanna vid övergångsställen. Sånt finns det inte mycket av nu för tiden.

Bilförare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel