Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Håller med om ÖFK – mina pengar som kommunen laborerar med

Jag håller med "Nu får det vara nog! Lägg ner ÖFK!"

De får uppskov på uppskov med hyran och till slut kommer beloppet att vara oöverstigligt och då lär det efterskänkas - allt för ÖFK! Det har från första stund varit något ruttet över detta lags ekonomi men det är inget som jag, som skattebetalare, ska finansiera år efter år. Alla andra föreningar och klubbar - hur mycket bidrar kommunen med där gällande hyror och annat?

Hur mycket skattemedel har kommunen till övers eftersom de inte anser sig behöva dessa hyresintäkter? Inget som det ter sig i andra frågor, till exempel det huvudlösa förslaget att avgiftsbelägga fritids - hur många ensamstående föräldrar kommer att bli tvungen att välja bort den utgiften? Stängda fritidsgårdar, personal i hemtjänsten får själva betala parkeringsavgifter för tjänstebil etc.

Och kom nu inte med att "det är olika kassor" - nej det är mina pengar ni laborerar med. Så se till att ÖFK betalar sina skulder och fortsättningsvis betalar sina hyror i tid - vill ÖFK att de ska vara med bland de stora lagen får man också betala sina kostnader. Supportrarna kanske kan betala den upplupna skulden till kommunen - de var ju villiga att öppna plånboken tidigare.

Skärpning nu Östersunds kommun - visa att ni värnar om att skattemedel ska användas på bästa sätt till innevånarnas väl.

Albertina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel