Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ge oss en liten oas i betongen

Tänk om det kunde byggas ett grönt område framför järnvägsstationen istället för bostadshus precis HELA vägen längs Storsjö strand.

Jag skulle tycka att det vore mycket roligare att titta ut från tåget/stationshuset, över ett grönt område istället för rätt in i en huskropp eller kunna vistas i ett grönt område med lekpark, bord, bänkar, träd, blommor, om det finns väntetid mellan tåg eller dylikt!

En liten oas som även lämnar utrymme för att kunna se Storsjön och fjällen från stationsområdet! Det vore nåt!

Libby Rönnberg