Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Flytta om ni störs av Storsjö strand

Varför ska de få som ofta är negativa till förändring av alla de slag ständigt få ta plats och höras i etern? Blir så brydd. Det är alltid så här så fort det är något som inte är som det alltid har varit. Med alltid menas så länge som de kan minnas fast det troligen har förändrats i massor även under den tid de har levt.

70-åringar bör ha upplevt då det bara var åkrar på många delar av det som i dag är stad. Höll de redan då på att protestera mot att stan och världen förändras? Tror knappast det.

Tror att det är något dessa personer har börjat med när de har passerat en viss ålder. Innan tyckte de att det var spännande och kul. Nu ser de det hela som hot av olika slag.

Om nu din nuvarande utsikt förstörs och du är så angelägen om att ha en vacker vy så är det ju bara att göra som folk fått göra tidigare genom historien. Flytta till nytt boende på ett ställe i stan eller utanför där du kan få önskad utsikt.

Det finns ju faktiskt en massa ställen där det finns där det finns den utsikt du önskar. (Kanske nåt av de nya områdena kan passa?)

Det är få som står och studerar den utsikt som det bråkas om. Det kan man lätt konstatera om man under till exempel ett års tid tar och kollar hur många som njuter av den. Ej ens studenterna.

Vi som är för Storsjö Strand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel