Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: En supporters nödrop

Tur för ÖFK att allsvenskan gör ett uppehåll på 14 dagar så att spelarna förhoppningsvis får en bra träningsperiod och hittar tillbaka till grundspelet och slipper vara nummer två på bollen och steget efter i nästan varje match. Det måste vara jobbigt fyra segrar på 22 matcher. Det är urdåligt!

Burchnall kom till det dukade bordet som en nödlösning i all hast efter Potter. Och fjolårets höstomgång var självgående den gick av bara farten så länge Potters grundträning hängde kvar i kroppen på spelartruppen.

Men vad hände med spelartruppen under uppbyggnadsperioden under den gångna vintern? Ingenting i teknikutveckling, snabbhet och kondition. Ingen spelarutveckling och onormalt många skador. Vad beror det på?

Det måste till ett rejält lyft av tränaren Burchnall (om han nu blir kvar) och laget måste visa kämpaglöd och vilja för att undvika kvalplatsen och superettan nästa år.

Supporter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel