Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dyr för oss skattebetalare

Sveriges dyraste minister för oss skattebetalare är utan konkurrens förra näringsministern Maud Olofsson.  Under sin tid som Näringsminister genomförde Maud ”sina” miljardaffärer med Vattenfall, samgående med Danska posten till Post Nord.

Dessutom införde Maud RUT-avdrag, ett avdrag som till 90 procent används av personer som har den högst inkomsten och effekten av reformen uteblev.

Det är personer som har råd att betala sin städning själva som utnyttjar dessa skattesubventioner/bidrag och vi vanliga löntagare och pensionärer som får betala. Dessa pengar hade i dag gjort mycket större nytta i Kommuner och Regioner, som i dag går med miljarder i minus samtidigt som behoven och kraven ökar på t.ex. omsorg och sjukvård.

Nu kanske vi också har Sveriges dyraste regionråd i länet genom Eva Hellstrand som styr över vår Region Jämtland Härjedalen. Men Maud säger nog som Eva och hoppas på vi skattebetalare och personal skall ha förståelse för deras dåliga affärer och förslag. Lägg där till Bosse Svenssons affär med Engelska skolan kanske han tar priset som Sveriges dyraste kommunalråd? Med andra ord Centerpartiet är Sveriges dyraste parti för oss Svenska skattebetalare.

LBÅ

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel